Sztárok

Ezek a sztárpárok fűtötték fel 2015 amúgy is forró nyarát

Az idei nyár tele volt napsütéssel, fülledtséggel és hatalmas viharokkal. Csakúgy, mint ezeknek a sztárpároknak a szerelmi élete. A legtöbben ezen a nyáron találtak rá a nagy Őre, de volt, aki olyannyira biztos lett érzéseiben, hogy kimondta az igent. Ráadásul az egy évtizedre jutó titkos esküvők aránya – ami valóban csak utólag tudódott ki – idén csúcsot döntött!

Demcsák Zsuzsa és Sebastian – A kicsit sem titkos csók története

Ez a szerelem lehet Demcsák Zsuzsának a tökéletes újrakezdés. Demcsák Zsuzsa egészen különleges módon mutatott be a nagyvilágnak Sebestiant. Nem állt feltétlenül szándékában, de tőlük volt hangos a Balaton Sound, hiszen ott jelentek meg először nyilvánosan. Önfeledt, szerelmes csókjukat pedig kamera rögzítette. Szerelmükről Demcsák Zsuzsa egyelőre csak annyit mondott, hogy köszönik szépen, nagyon boldogok együtt, de szeretnének távol maradni a nyilvánosságtól.

Ezek a sztárpárok fűtötték fel 2015 amúgy is forró nyarát

Liptai Claudia és Pataki Ádám – A nyár legédesebb szerelme 

A színésznő és párja egy cukrászdában ismerkedtek meg, ugyanott, ahol Liptai Claudia cukrászmesteri tanulmányainak gyakorlati idejét töltötte. Ennek a cukrászdának a tulajdonosa Pataki Ádám, akibe a TV2 műsorvezetője fülig beleszeretett. A pár alig egy hónapja jelentette be, hogy több van köztük szimpla mester-tanítvány viszonynál. Mint azt a műsorvezető elárulta, egy civil embernek sokkal nehezebb feldolgoznia, hogy egyik napról a másikra a figyelem középpontjába kerül, de szeretné, ha ez nem befolyásolná kapcsolatukat. “Én is, mint minden szerelmes nő, szeretném megfogni a párom kezét az utcán, hozzábújni egy romantikus film közben a moziban, elmenni vele vacsorázni. Nagyon remélem, hogy ez a kapcsolat most már életem végéig tart” – mondta az egyik lapnak Liptai Claudia.

A csodálatos Pataki cukrászdában. Kezemben az év barackfagyija! Mellettem Pataki Ádám

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on 2015. június 5.

Osvárt Andrea és Esperes Ákos – Csendes, meghitt szerelem

Osvárt Andrea nagyjából két hónapja jár együtt Esperes Ákossal, a Juventus Rádió műsorvezetőjével. Osvárt Andrea májusban szerepelt a rádióban, miután közösségi oldalán furcsa magyar szavakat kezdett tanítani külföldi ismerőseinek. Az ötlet annyira megtetszett Esperes Ákosnak és a stábnak, hogy meghívták a műsorba egy beszélgetésre. Ha pedig minden madár igazat csiripel, akkor így kezdődött a szerelem. Osvárt Andrea és párja nem mondanak sokat a kapcsolatukról, csupán annyit, hogy igyekeznek minden boldog pillanatot megélni, és köszönik szépen, remekül érzik magukat a szerelem ködében.

Osvárt Andrea és Esperes Ákos (Forrás: Facebook)
Osvárt Andrea és Esperes Ákos (Forrás: Facebook)

Szabó Zsófi és Kis Zsolt – Hosszú idő után beszélt csak szerelméről

A színésznő, Szabó Zsófi már hetekkel a nagy leleplezés előtt sejtette a külvilággal, hogy végre újra szerelmes. Zsófi párja Kis Zsolt, vele éppen egyidős, 2009-ben az európai parlamenti választásokon is indult. Korábban a közös időtöltésről a műsorvezető csak részleteket osztott meg, hol egy fagyit, hol egy cipőt töltött fel az internetre. Hosszú hallgatás után azonban, Szabó Zsófi végre megtörte a csendet, és éppen néhány napja mesélt szerelmük kibontakozásáról. “Elképzeltem, ki lenne hozzám való, és azt mondtam magamban, az sem lenne baj, ha lovagolna. Már napok óta sms-eztünk, egyszer csak magam elé meredtem, és azt mondtam, te jó ég, én pont egy ilyen fiúra vártam.”  A pár már azelőtt is ismerte egymást, hogy a műsorvezető ismert lett. A nagy egymásra találás azonban egy lovasversenyen történt, amikor Zsófi ráköszönt Zsoltra. “Odaköszöntem neki, hogy szia Zsolti, visszaköszönt, aztán később rám írt. Ő lovas lányként ismert meg. Egyáltalán nem azt az ismert embert látja bennem, akivé lettem, hanem aki hat évvel ezelőtt voltam.” Szabó Zsófi és Zsolt ugyan csak néhány hónapja van együtt, de úgy tudni, máris összeköltöztek.

❤️ #nofilter #nomakeup #csakboldogság

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

Zimány Linda és Kedves Ferenc – “Ez a szerelem kikezdhetetlen”

Zimány Linda modell és üzletember kedvese csupán néhány hete jelentette be, nagy a szerelem kettejük között. Noha ők még vártak volna a bejelentéssel, kiderült a viszony, így jobbnak látták, ha nem bujkálnak tovább. “Linda amellett, hogy nagyon szép, egy zseniális, tündér nő, akinek olyan humora van, hogy imádok vele lenni. Egy ilyen nőért megéri felkelni és lefeküdni” – mondta a Fókusz kamerája előtt Kedves Ferenc. A nemrég jogi diplomát szerzett Zimány Linda is hasonlóan vélekedett kedveséről, szerinte ez a szerelem más, mint a többi. “Nagyon erős a kötelék kettőnk között. Nem csak egy szimpla szerelemről van szó. Soha nem éreztem még senki iránt ilyen erős érzelmi kötödést és harmóniát. A mi kapcsolatunk kikezdhetetlen”áradozott Zimány Linda.

Ezek a sztárpárok fűtötték fel 2015 amúgy is forró nyarát

Nagy Nikoletta és Gyetván Csaba – Máris összeköltöznek

A fiatalok alig három hónapja ismerték meg egymást, de néhány találkozás után azonnal tudták, őket egymásnak teremtette a sors. Máris az összeköltözést és közös lakásukat tervezgetik, hiszen életük éppen úgy alakult, hogy lehetővé tette ezt a lépést. Nagy Nikoletta és kedvese, Gyetván Csaba egyébként már kipróbálta, hogy milyen a nap 24 órájában együtt lenni, hiszen Olaszországban és Horvátországban is nyaraltak már kettesben.

Berki Krisztián és Hódi Pamlea – Akikről sosem hittük, hogy valóban szakítottak

Bár senki sem mondta ki, de nem is kellett, Berki Krisztiánt és kislányának édesanyját, Hódi Pamelát az ég is egymásnak teremtette. Noha a gyúrós macsó, Berki Krisztián korábban többször elég kemény véleménnyel volt a nőkről, Hódi Pamela mindig kivételes helyet foglalt el a szívében. Néhány hónapra ugyan külön váltak, a nyár elején már nem akarták tovább tagadni, hogy újra összejöttek. Most már azt is elismerik, hogy kislányukat, Berki Natasa Zselykét egy testvérrel is szeretnék megajándékozni, akinek érkezése állítólag tökéletes számítások alapján már tervben van. Sőt lehet, hogy már úton is, hiszen néhány hete a pár a Maldív-szigeteken nyaralt édes kettesben. Ha “kapunk” még egy olyan cukiságbombát, mint Natika, mi jobban fogjuk várni a kis herceg vagy hercegnő érkezését, mint bárki más.

Annyira tetszett, hogy ma is merültünk egyet ????☺️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on 2015. augusztus 20.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán – Titkos esküvő magyar módra

A színészpárnak sikerült az, ami nagyon keveseknek! Úgy szervezhették, rendezhették és élhették meg esküvőjük meghitt pillanatait, ahogy azt mindketten szerették volna. A nagy eseményről ugyan már egy éve találgatta a sajtó, hogy vajon mikor és hol lesz, Szinetár Dóna és párja, Makranczi Zalán kicselezett mindenkit. Ezért külön gratuláció is jár, hiszen nem lehetett egyszerű. A pár egyébként állítólag Szinetár Dóra szüleinek kertjében, szabad ég alatt mondta ki a boldogítót. A nyár elején még csak a polgári esküvőt tartották meg, néhány héttel később a templomi szertartást is hasonló titokban egy kis kápolnában rendezték.

Fotó: Besenyei Gergely
Fotó: Besenyei Gergely

Jennifer Aniston és Justin Theroux – Titkos esküvő à la Hollywood

Az ő menyegzőjük az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése. Jennifer Aniston és a színész-rendező Justin Theroux, három éve, 2012-ben jött össze. A színésznő az utóbbi időben egyre többször szembesült azzal a kérdéssel, hogy mikor lesz esküvő, mire ő mindig csak ugyanazt válaszolta. “Majd, ha itt lesz az ideje.” Az idő pedig 2015 nyarán jött el, amikor Jennifer Aniston Los Angeles-i villájában kimondták az igent. A történet azonban nem volt ilyen egyértelmű, hiszen a “násznép” azt hitte, hogy Justin születésnapi partijára érkezett. Csak akkor jöttek rá, hogy valami még annál is nagyobb ünnepség készül, mikor egy pap is megjelent. Ennél jobban el sem titkolhatták volna a nagy eseményt, állítólag még a személyzet sem tudott a tervekről, nehogy kiszivárogjon az információ, és újságírók hada zavarja meg az eseményt. Tény, így sokkal nagyobbat robbant a bomba, hatásos volt és örök élmény, legalábbis a vendégeknek és a szerelmes párnak biztosan!

Ezek a sztárpárok fűtötték fel 2015 amúgy is forró nyarát

Guy Ritchie és Jacqui Ainsley – Balhés parádé fehérben

Az ő esküvőjük egyáltalán nem volt titkos, ráadásul, ha lehet ilyet mondani, a násznépre többen figyeltek, mint magára a menyasszonyra. Guy Ritchie és modell párja, Jacqui Ainsley 2010-ben ismerkedett meg egy fogadáson, két évvel azután, hogy a rendező elvált Madonnától. A párnak már van három gyermeke, Rafael, Rivka és a kis Levi. Eljegyzésüket kislányuk születése előtt jelentették be, az esküvő időpontját pedig már idén tavasszal kitűzték. Az esküvőnek egyébként rengeteg balhés fűszere is volt. A menyasszonyt Madonna két fia vezette oltár elé, állítólag apjuk, Guy Ritchie kérésére, ráadásul a szertartást azon a birtokon tartották, amit a rendező a popkirálynőtől perelt el válásuk alatt. Madonnának természetesen esze ágában sem volt megjelenni az esküvőn. A szertartás egyébként inkább sztárparádé volt, mint meghitt családi esemény, de legalább idén nyáron olyan is volt, aki nem titokzatoskodott!

Ezek a sztárpárok fűtötték fel 2015 amúgy is forró nyarát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top