Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Búcsúzz el a régitől, készíts helyet az újnak!

A vasárnapi Skorpió újhold minden jegyet a megújulásra, az élet nagy témáinak újragondolására sarkall. A hosszú hétvégén olyan döntéseket hozhatsz meg, amelyeket régóta halogatsz, és végre ahhoz is kapsz elég erőt az égtől, hogy szembenézz az elmúlással. A hosszú hétvége bolygókapcsolatai támogatnak téged abban, hogy gyógyító szeretetté alakítsd a gyász és az elválás fájdalmát. Jó alkalom ez arra, hogy a régóta feldolgozatlan szakításokat és párkapcsolati nehézségeket is elengedjük végre.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Felejtsd el azt, hogy szerinted mit várnak el tőled mások. Úgy tűnik, hogy mostanában szinte teljes egészében csak ez határozta meg a döntéseidet. Itt az ideje elkezdeni magadra figyelni, és azt keresni, hogy te mit szeretnél. Könnyen lehet, hogy eddig a párkapcsolatodban is egy harmadik, kívülálló fél érdekeinek akartál megfelelni. Ez így nem működik tovább, most már köteleződj el a szerelem mellett!

Bőség: Szívesen segítesz másoknak, ha pénzügyekről van szó. Most azonban lehet némi nehézséged amiatt, mert kölcsönadtál valakinek, vagy mert mindenáron segíteni akartál valakinek. Tanuld meg a leckét: segíteni csak annak lehet, aki maga is hajlandó tenni a változásért, és nemcsak tőled várja azt, hogy segíts rajta.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Csodálatos összhangot és megértést tapasztalsz meg a szerelmeddel a hétvégén. Legalábbis ha nem akarod irányítani őt, és ha nem akarod percre pontosan beosztani a hosszú hétvége minden egyes pillanatát. Ha mégis így tennél, garantált a feszültség közöttetek. Tudom, hogy fontos neked, hogy minden vélt vagy valós kötelezettségeteknek eleget tegyetek, de értsd meg: ő sokkal lazábban áll hozzá az időhöz és a kötelességekhez is.

Bőség: Bölcsebben kellene bánnod a pénzzel, mint ahogyan azt az elmúlt napokban tetted. Lehet, hogy túl sok butaságra költöttél, és lehet, hogy most emiatt szűkösebb lesz a pénzügyi kereted, mint azt szeretnéd. Hidd el: ebbe a szűkös keretbe is bele lehet férni!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hosszú hétvégét egyszerre élvezed, és egyszerre élsz meg szomorúságot miatta. Most rengeteg emlék és érzelem rohan meg, és sok időt töltesz a nosztalgiázással. Könnyen lehet, hogy ezekben a napokban minden helyzethez érzelmi alapon közelítesz, még akkor is, ha máskor te magad vagy a megtestesült józan ész. Ne felejtsd el, hogy akkor leled meg a boldogságodat, ha megtalálod a finom egyensúlyt az ész és a szív között.

Bőség: Készülj fel a teljesen értelmetlen vásárlásokra és a feszültséglevezető költekezésekre. Könnyen lehet, hogy most a frusztrációdat a tárgyak birtoklásában szeretnéd levezetni. Ehelyett jobb lenne, ha inkább úgy választanád meg a kiadásaidat, hogy azokkal másoknak is segítséget nyújthass.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy végre rád ragyog a szerelem, és ezt a hosszú hétvégét teljes egészében a szerelem és a családi boldogság témájának szenteled. Persze könnyen lehet, hogy ezt az elhatározásodat beárnyékolja az, hogy a szerelmed talán másra készül, és ő talán másként szeretné eltölteni ezeket a napokat, mint te magad. Most olyan erős és meggyőző vagy, hogy bármire rá tudod venni őt, de érdemes lenne közös megegyezést hoznotok!

Bőség: Végre meg tudsz szabadulni a régóta cipelt anyagi ügyektől és az eddig megoldhatatlannak tűnő helyzetektől. A hétvégén egy csapásra megoldódik mindaz, amit eddig nem tudtál rendbe tenni. Ehhez egy olyan titokzatos támogatót kapsz, aki később még busásan megkérheti a segítség árát – ezért nem árt észnél lenned, amikor megállapodtok.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Érzelmi hullámvasútnak élheted meg a hosszú hétvégét. Az egyik pillanatban ragyogsz a boldogságtól, a következőben azonban olyan mélyen vagy magad alatt, hogy azt hiszed, sohasem tudsz már mosolyogni. Fontos, hogy merd megélni ezt az érzelmi utazást. Fontos, hogy merd magadba engedni a fájdalmat és az örömöt is. A hosszú hétvége végére megérkezel a nyugodt és kisimult lelki állapotba, de addig érdemes minden érzelmet megtapasztalnod.

Bőség: Történelmi mélyponton van az anyagi helyzeted? Nagyon jó! Innen már csak felfelé vezet az út. Komolyan. Két hét múlva már emlékezni sem fogsz ezekre a nevetséges nehézségekre. Ne félj elismerni magadnak, hogy most nem éppen úgy alakulnak az anyagi ügyeid, ahogyan szeretnéd. Ez a felismerés segít megtalálnod a megoldást.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fejezd be a küzdelmet az érzéseid ellen! Itt az ideje annak, hogy elfogadd mindazt, amit érzel, és ne akard folyton megváltoztatni, átcsavarni és manipulálni az érzelmeidet. Egyszerűen csak ismerd fel azokat a folyamatokat, amelyek a szívedben zajlanak. Nem kell felcímkézned őket jóknak és rosszaknak, nem kell kitalálnod, hogy melyik érzelem hova vezet. Egyszerűen csak figyeld meg őket, és hagyd, hogy hassanak rád. Az érzelmek gyógyítanak – még ha negatívnak is címkéznéd őket.

Bőség: Nem biztos, hogy te vagy a legjózanabb a pénzügyekben a hétvégén. Könnyen lehet, hogy valaki mástól kellene most tanácsot kérned, de az is lehet, hogy akit megkérdezel, az még sokkal széllelbéleltebb, mint te magad vagy. A legjobb az lenne, ha most nem hoznál komolyabb anyagi döntést! Ezzel inkább várj néhány napot vagy hetet.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nehéznek élheted meg a szerelmet a hétvégén. Most szeretnéd megérteni, befolyásolni és irányítani a szerelmedet, ami elég nehezen fog menni. Természetesen tudom, hogy a “saját érdekében” szeretnéd terelgetni őt a “helyes” irányban, de jobb lenne, ha rábíznád, hogy eldöntse, hogy mi a saját érdeke, és mi a számára helyes irány. Ha meghagyod a szerelmed szabadságát, akkor megkapod azt a harmóniát, amelyre vágysz.

Bőség: Érdemes lenne előre tervezned. Érdemes lenne már most azon gondolkodnod, hogy a decemberi extra kiadásokat (Mikulás, karácsony, szilveszter) miből fedezed. Ez akkor lesz a legfontosabb, ha már az egész család pénzügyeit magadra vállaltad, és ha te kezeled a családi kasszát.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán mély változások zajlanak benned és körülötted a hétvégén. Olyan ez a hosszú hétvége, mintha visszanyernéd végre a tisztánlátásodat. Olyan, mintha most jönnél rá arra, hogy valójában mi zajlik körülötted. Érdemes lenne most a szerelmeddel sokat beszélgetned arról, hogy hogyan képzelitek el a közös jövőtöket. Könnyen kiderülhet, hogy nem teljesen ugyanarra vágytok, és nem teljesen ugyanazon dolgoztok.

Bőség: Lehetőséged van arra, hogy meghúzz egy határt, és teljesen új életet kezdj a pénzügyekben. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? A következő napokban leteheted az összes adósságodat, és rendezheted a tartozásaidat, vagy legalább átütemezheted azokat. Hamarosan fellélegezhetsz és megszabadulhatsz a rajtad lévő nyomástól.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Elég lenne figyelmesen hallgatnod a hétvégén. Elég lenne figyelmesen hallgatnod a szerelmedet, a családodat és ami a legfontosabb: önmagadat. Talán az a legnagyobb baj, hogy önmagadat nem hallgattad meg mostanában. Talán ez a négy nap pont arra alkalmas, hogy meghalld a szíved hangját, és észrevedd: Nem mindenben és nem mindig azt mondja, amit az eszeddel hallani szeretnél. Azt a döntést azonban csak te hozhatod meg, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass-e. (A csillagok a szívednek szurkolnak.)

Bőség: A legmeglepőbb helyeken találhatsz pénzt a hosszú hétvégén. Most érdemes átnézned a kocsi kesztyűtartóját, a kabátzsebeket, a sötét sarkokat és a fiókokat. Érdemes lenne megnézned a sorsjegyeket és a lottószelvényeket is, amelyeket még nem ellenőriztél. Talán több pénzt tudsz így összeszedni, mint amennyit összesen el akarsz költeni.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy végre minden egyes körülmény összeáll, és végre minden egyes körülmény adott ahhoz, hogy beleereszkedj a szerelembe. A Bakok a hosszú hétvége nagy nyertesei. A szerelmes pillanatokat kizárólag a gyanakvásoddal és az okoskodásoddal torpedózhatod meg. Most érdemes erősítened a másokba vetett bizalmadat, különösen akkor, ha az a másik a szerelmed. Önmagadhoz képest jóval romantikusabb leszel most.

Bőség: Talán pont onnan érkezik bevételed, ahonnan nem is számítasz arra. Könnyen lehet, hogy valaki ajándékokkal hálálja meg azt, hogy segítettél neki, vagy megtanítottál neki valamit. Ha így történik, ne kezdj el szabadkozni, egyszerűen csak mosolyogva köszönd meg az ajándékot, és ne is akard egy hálaajándékkal viszonozni azt!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Dühöt érzel. Talán elkeseredettséget. Talán azt gondolod, hogy neked kellene irányítanod a párodat. Ha pedig szingli vagy, akkor talán a reménytelen vonzalom érzésével küszködsz. Fontos, hogy megértsd: ebből a helyzetből csak az elfogadás és a megbocsátás jelent kiutat. Bocsásd meg magadnak az eddigi tévedéseket, és engedd meg magadnak, hogy teljesen tiszta lapot kezdj a szerelemben.

Bőség: Talán többet költesz a hétvégén, mint amennyit költeni szeretnél. Most minden kiadott forintodra gondolj szeretettel, és tudatosítsd magadban, hogy a pénz áramlásban van: az, amit az egyik oldalon kiadsz, hamarosan visszatér hozzád valahonnan máshonnan. Most még a költekezés fázisában vagy, de hamarosan megérkeznek a bevételek is.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rád ragyog a szerelem a hosszú hétvégén. Ez a szerelem azonban nem feltétlenül az, amelyre fel voltál készülve. Ez talán egy sokkal titokzatosabb, átláthatatlanabb, hatalmasabb és elsöprőbb erejű érzelem lesz. Az utóbbi időben már azt hitted, hogy elvesztetted az érzelmeidet, most azonban bebizonyosodik számodra, hogy a szíved továbbra is tele van érzelmekkel. Olykor egymásnak ellentmondó érzelmekkel, de mégiscsak csordultig tele van velük.

Bőség: Végre megélheted a bőséget, s végre megélheted azt is, hogy sokkal többen támogatnak, mint ahogy azt eddig gondoltad. A bőségedet most a leginkább emberekben és kapcsolatokban mérheted le. Olyan sokan vannak körülötted, és olyan nagy szeretettel vesznek körül téged, hogy végre megérted: az emberi kapcsolatok sokkal fontosabbak a csip-csup anyagi ügyeknél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top