Család

Emiatt a frizura miatt küldték haza a kislányt az iskolából

Az iskola szerint a kislány új haja nem felel meg az intézmény külső megjelenésre vonatkozó szabályzatának, de az apuka szerint maradnak a 140 fontos tincsek.

A 14 éves Chanise Benson ajándékba kapta szüleitől az új, meglehetősen borsos árú frizurát: 140 fontot fizettek azért, hogy fehér fonatokba rendezzék a lány haját.

Az iskola azonban nem értékelte Chanise új stílusát – a kislányt első napon hazaküldték a suliból, mondván, hogy frizurája nem felel meg az intézmény külső megjelenésre vonatkozó szabályzatának.

Emiatt a frizura miatt küldték haza a kislányt az iskolából 

A kislány apukája felháborodott az ügyön, egyfelől azzal érvelt, hogy az iskola kettős mércét használ, Chanise egyik fekete osztálytársának ugyanis rasztái vannak, de hozzátette azt is, hogy ha már egyszer 140 fontot fizetett ezért a frizuráért, maradni fog.

Az iskola szabályzatában egyébként valóban szerepel, hogy a gyerekek haja nem lehet “extrém”, nem természetes színűre festett vagy feltűnő elemekkel díszített, az apuka mégsem gondolja úgy, hogy Chanise haja átlépné a határokat.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top